Каталог

За нас

Електронният магазин "Свежарницата" е продължение на дейността на магазин "Свежарница Хризантема". Нашият стремеж е да представим възможно най-голямото разнообразие от продукти свързани с почистването и личната хигиена. Непрекъснато увеличаваме портфолиото на предлаганите стоки, така че да предложим ефективни решения за всеки бюджет. Работим с всички големи дистрибутори на български производители и световни марки, така че да предложим огромно разнообразие от продукти и марки. Предлагат се още продукти за борба с вредители, като можете да получите и професионална консултация от нашите партньори от Интегра пест контрол ЕООД чрез формата за контакти или на посоченият телефон.

Голямото разнообразие на предлаганите продукти /към момента са качени "само" малко над 800 артикула/, съчетано с непрекъснато провежданите промоции, дава възможност за снижаването на разходите за препарати не само на домакинствата, а също така и на магазини, заведения, офиси, детски градини, училища и други места за обществени услуги.

Много ще се радваме да споделите вашите впечатления от магазина, както и да ни давате вашите предложения за конкретни продуки, които бихте искали да намирате тук. Бихме се радвали и да споделите ако нещо ви дразни или искате да се добавят нови неща, а други да бъдат променени. С нетърпение очакваме вашите коментари.

Онлайн магазин
Свежарницата © 2019