Каталог

Условия за доставка

Уважаеми приятели,

в момента електронният магазин на Свежарницата е в тестов режим. Ние ще приемем Вашите поръчки и ще ги изпълним в срок от три до пет дни.

Фиксираната цена за доставка е само индикативно представена в заявките. Цените обявени в електронният магазин са франко наш склад и поради тази причина клиентът заплаща пълната цена на куриреската пратка /по тарифите на съответният оператор/, като цената зависи най-вече от избраният куриер и тежестта и обема на пратката, както и от това, дали се доставя до адрес или до офис на куриера. За Еконт експрес подготвяме пратките с 10% отстъпка от стандартните тарифи. Клиентът бива уведомяван за стойността на куриерската услуга преди поръчката да бъде предадена и само след потвърждение от негова страна, пратката бива изпратена.

За гр. София цената е твърда и е в размер на 2.50 лева, когато се доставя от нас на място.

Ние разбираме, че стойността на пратките е сериозна, но се стремим да сме максимално честни и прозрачни при ценообразуването на предлаганите продукти, като даваме възможност на нашите клиенти сами да преценят дали разходъте по доставката е целесъобразен. За елиминиране на част от ефекта по разходите за доставка, към всяка отделна поръчка на стойност над 40 лева ние ще направим отстъпка в размер на 5%.

За неясноти и повече подробности относно методите и цените за доставка Ви молим да се свържете с нас.

 

Онлайн магазин
Свежарницата © 2019