Каталог

ГАТ Ламбда биоцид против летящи и пълзящи насекоми 20 мл

ГАТ Ламбда биоцид против летящи и пълзящи насекоми 20 мл
Марка: Други: внос
Код на продукта: 898-1
Наличност: има
Цена: 3,90 лв.

Производител: ГАТ майкроенкапсулейшън АГ, Австрия; Вносител: Юнипест контрол ЕООД

10 % Ламдацихалотрин( 100 гр./ литър ) капсулна суспензия
Начн на действие
ГАТ Ламда 10 КС е мощен, високотехнологичен инсектицид с контактно и стомашно действие за контрол на широка гама неприятели на закрито и открито.
Активното вещество е „опаковано“ в миниатюрни капсули, които плуват във водна среда. След изпръскване, те полепват по обработената повърхност без да се абсорбират от нейните пори и пукнатини. Капсулата предпазва инсектицида от факторите на околната среда ( светлина, топлина и влага ), като в същото време позволява контролираното му във времето изтичане навън. Капсулите полепват по краката и антените на насекомите, като така те ги пренасят в убежището си и ги предават на другите насекоми,които са избегнали директния контакт с инсектицида. Ето защо освен бързия си първоначален ефект ГАТ Ламда 10 КС притежава и дълго остатъчно действие, като е в състояние да елиминира цялата популация от насекоми.
ГАТ Ламда има също така и репелентно (отблъскващо) действие.
Спектър на действие
ГАТ Ламда 10 КС е инсектицид срещу широк спектър от неприятели в затворени помещения и на открито като : летящи и пълзящи мухи, комари, кърлежи, бълхи, хлебарки, мравки, дървеници, дрешни молци, кожояди и други пълзящи насекоми.
Приложение
Срещу летящите и пълзящите насекоми ГАТ Ламда 10 КС се прилага чрез опръскване с ръчни или моторни пръскачки, като се набляга на местата, където насекомите почиват, преминават и се крият.
ГАТ Ламда 10 КС е разрешен за употреба срещу следните вредители в битови помещения, обекти с обществено предназначение ( хотели, ресторанти, лечебни заведения, обекти от хранително-вкусовата промишленост и др.) празни складове за хранителни продукти и други суровини, в и около обори, казарми, селскостопански постройки, паркове, тревни и други площи:
 

Обработки на открито:
Срещу летящи и пълзящи насекоми – мухи, комари,мравки, хлебарки, дървеници, бълхи и др.
Първоначална „прочистваща“
доза
25 мл / 5 литра вода за 100 кв.м
Поддържаща доза

12,5 мл / 5 литра вода за 100 кв.м
Срещу кърлежи в паркове, тревни и други площи на открито При третирането на открито се ползва доза 20 мл / дка и минимум 30 л работен разтвор. Третира се напролет – излюпване на ларвите и рано наесен.
В затворени помещения:
Срещу летящи и пълзящи насекоми- комари,  мухи, мравки, бълхи, хлебарки, дървеници, кожояди, молци и др.
25 мл / 5 л вода за третиране на 100 кв.м 12,5 мл / 5 л вода за третиране на 100 кв.м

 

Уважаеми приятели, Свежарницата има удоволствието да бъде партньор с една от най-добрите фирми в бранша за дезинсекция и дератизация. Предлаганите препарати са изпитани и доказали своята ефективност. Решаването на всеки конкретен проблем обаче винаги има своята специфика. При нас можете да получите абсолютно безплатно консултация относно вашият проблем, кои препарати и примамки са подходящи, през какъв период и как точно да бъдат приложени. Дългата практика ни е убедила, че няма универсално решение и "най-добър" препарат и поради тази причина не се колебайте да потърсите съвет от нас.

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Онлайн магазин
Свежарницата © 2019