Каталог

Капан за мухи Шийла РБ1 Бъгауей

Капан за мухи Шийла РБ1 Бъгауей
Марка: Бъгауей
Код на продукта: 1973-1
Наличност: има
Цена: 9,90 лв.

Производител: Белгагри СА - Белгия; Дистрибутор: Пест контрол продукти ООД

 

Кога помага?

Мухите често са основен досадник около животновъдни ферми, обори и ветеринарни обекти. Там те не само безспокоят с присъствието си, но създават риск от заболявания и епидемии сред хора и животни. В такава ситуация не е достатъчно да ги уловим. Там трябва просто да ги унищожим. На помощ идва BugAway Шейла РБ 1!

Как действа?

BugAway Шейла РБ 1 е устройство, което съчетава капан за мухи, неустоима примамка и смъртоносен инсектицид. Привлича мухите от метри, убива ги моментално и ги събира в прикачената чинийка.

Как се ползва?

Сглобете капана. Инсектицидната примамка е опакована в алуминиево пликче, за да е винаги свежа. Разкъсайте го и я изсипете в стеблото на капана. Напръскайте леко с вода и го окачете да виси или го поставете върху равна повърхност. Капанът започва да работи веднага. За употреба на открито и закрито.

Един капан покрива площ от 40 м² и запазва действие до 3 месеца.

 

Уважаеми приятели, Свежарницата има удоволствието да бъде партньор с една от най-добрите фирми в бранша за дезинсекция и дератизация. Предлаганите препарати са изпитани и доказали своята ефективност. Решаването на всеки конкретен проблем обаче винаги има своята специфика. При нас можете да получите абсолютно безплатно консултация относно вашият проблем, кои препарати и примамки са подходящи, през какъв период и как точно да бъдат приложени. Дългата практика ни е убедила, че няма универсално решение и "най-добър" препарат и поради тази причина не се колебайте да потърсите съвет от нас.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети: мухи
Онлайн магазин
Свежарницата © 2019